TURBO SERVIS®
BEOGRAD

NAJDUŽI GARANTNI ROK U SRBIJI

MAKEDOGAS D.O.O Beograd se bavi poslovima Servisom Turbina više od 19 god. na prostoru Srbije. Može da vam ponudi profesionalnu uslugu sa proverenim i atestiranim uređajima od renomiranih proizvodjača za koje smatramo da mogu da zadovolje i naše najzahtevnije klijente.

APSOLUTNO NAJPOVOLJNIJI

REMONT TURBINA

PLAĆANJE DO 12 MESEČNIH RATA

POZOVITE NAS!

TURBO SERVIS BEOGRAD

SERTIFIKOVANI SERVIS

UGRADNJA ISKLJUČIVO ORIGINALNIH EVROPSKIH DELOVA


profesionalni pristup montaži,demontaži i REMONTU TURBINE

 • 19 Godina Iskustva u Remontu Turbina
 • Detaljno čišćenje svih delova Turbo Kompresora
 • Kompletan pregled ispravnosti delova turbine
 • Balansiranje rotora na specijalizovanoj mašini za Balansiranje rotora turbine do 250,000 RPM
 • Ispitivanje I kalibracija geometrije turbine na specijalno dizajniranom  probnom  stolu  za putnicki polutetetni  I teretni program
 • Sertifikacija Turbine sa najdužim garantnim rokom u Srbiji do 2 Godine

Turbo Servis

OSNOVANO 1996

O nama

Turbo servis MAKEDOGAS, sa sedištem u Beogradu, uspešno posluje od 2006 godine turbo kompresora. Radimo kvalitetno i pouzdano, ističemo se dobrom radnom etikom i poštujemo sve dogovore remonta turbokompresora. Naša osnovna delatnost je poravka, reparacija i servis turbo kompresora za putnički i tertni program dpf filter  princip rada. U našem servisu, uz najsavremenije mašine i stručnost rasklapanje turbine  unutrašnjim sagorevanjem, istorija turbokompresora  možete biti sigurni da će Vaš turbo kompresor ponovo raditi kao nov u najkraćem mogućem roku uz garanciju od godinu dana. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju uzroka kvara.

Dijagnostika

Demontaža turbo kompresora centralni sklop na Vašem vozilu, dijagnostika uzroka kvarova, čišćenje i kontrola ispravnosti delova, zamena potrošnih delova (biksne, karike, ležajevi…), balansiranje rotora, ispitivanje na probnom stolu balansiranje rotora

turbo servis uzice

remont turbine cena dizel motora

Selp Turbo Servis meseci garancije

 • Selp Turbo Servis
 • Turbo dijagnostika kvarova
 • Turbo generators čišćenje dpf filtera
 • Turbo servis Užice delovi za turbine
 • cooling of turbo svetskih proizvođača
 • requests for turbo originalni delovi
 • Selp Turbo Servis BG procesa remonta
 • turbo generator maintenance turbo servis je ovlašćeni
 • Turbo Servis meseci garancije

 • Servis turbina

  Servis turbokompresora Motorkov pod turbo servisa sadašnjim imenom posluje još od davne 1980 godine zamena oštećenih delova. Od osnivanja 80-tih godina životne sredine, 20-tog veka pa do danas, prevashodno se bavimo poslovima iz domena motora sa unutrašnjim sagorevanjem renomiranih svetskih (SUS motori) dizel motora. Prateći razvoj automobilske industrije, svim snagama nastojimo da idemo u korak sa novim tehnološkim dostignućima cena remonta. Shodno tome, naš servis je opremljen najsavremenijim uređajima i opremom mašinska obrada, kako za rad u oblasti servisiranja i remonta turbokompresora tako i svim dijagnostičkim uređajima za testiranje ispravnosti turbokompresora remont turbokompresora. Servis je opremljen svim potrebnim mernim instrumentima za proveru i ispitivanje delova turbokompresora, testiranje njihovih komponenti kao što su elektronski ovlašćeni serviser, vakumski, potisni i kombinovani aktuatori turbo servisa. Takođe primenom različitih dijagnostičkih uređaja vrši se testiranje rada turbokompresora i na samom vozilu remont turbina.

  Turbo servis rasklapanje turbine Motorkov je i redovan učesnik svih velikih smotri i sajmova koji se bave promocijom auto komponenti i održavanja vozila probnom stolu. Sa ponosom ističemo i naše učešće na eminentnoj smotri takve vrste u Nemačkoj korak sa novim centralni sklop. Naime, 2016 godine balansiranje rotora  kao jedina firma koja se bavi remontom turbokompresora turbo servis je ovlašćeni sa ovih prostora ponudili smo svoje usluge kupcima iz celog sveta dpf filter uzroka kvara. Kao izlagač na sajmu „Automechanika“ u Frankfurtu Septembra 2016 princip rada. godine turbo servis Motorkov je napravio mnogobrojne kontakte i ostvario saradnju sa firmama iz zemalja u okruženju remonta turbokompresora  ovlašćeni serviser.

  Najnoviji članci

  Problemi sa regulacijom pritiska turbokompresora na vozilima sa motorom 2.7 I 3.0 TDI iz grupacije Audi i VW Čest problem kod vozila iz grupacije Audi i VW jeste regulacija pritiska vazduha u usisnoj grani istorija turbokompresora. Naime kod vozila kao što su Audi A4, Audi A6, Audi A8, Audi Q7, … Kompanija GM povecava upotrebu motora sa turbo punjačima remonta turbokompresora

  DETROIT – General Motors je bez velike pompe i brzo povećao upotrebu motora sa turbo punjačima jer je industrija nastojala da poboljša ekonomičnost smanji potrošnju goriva a sve to bez … Istorija turbokompresora remont turbokompresora.

  Počeci Istorija turbokompresora datira od početka razvoja motora SUS (sa unutrašnjim sagorevanjem). Tih davnih godina, inženjer Gottlieb Daimler (1885) a nešto kasnije i Rudolf Diesel (1896) radili su na razvoju zamena oštećenih delova

  dijagnostika turbina cena remonta

  Jednostavno i povoljno ćemo otkriti i riješiti problem sa turbinom bez obzira na vrstu vozila.

  Saznaj više svetskih proizvođača

  Dijagnostika turbine

  Remont turbine je nemoguć bez savršene dijagnostike i provere parametara na najsavremenijim uređajima dpf filter

SERVIS TURBINA

Turbo servis “Radosavljević” se više od jedne decenije uspešno bavi reparacijom turbina i prodajom delova za turbine (turbo kompresore) svetskih proizvođača. Posluje u okviru Auto servisa Radosavljević osnovanog još daleke 1977 originalni delovi. godine. Za više od četiri decenije postojanja čišćenje dpf filtera, od male mehaničarske radionice nastao je moderan centar za mašinsku obradu delova motora dijagnostika kvarova, kao i savremen servis za remont turbina i turbokompresora. Načinom i kvalitetom remonta servis ispunjava zahteve tržišta EU što dokazuje i izvoz proizvoda na to tržište zamena oštećenih delova  dizel motora. U svaki turbo kompresor koji servisiramo ugrađuju se isključivo originalni proizvođački delovi delovi za turbine. Finalni proizvodi testirani su na visoko preciznim mašinama renomiranih svetskih.

DETALJNO

DRUGI O NAMA

Imao sam problem sa turbinom i DPF filterom na svom VOLVO-u V50 1.6 Tdci, kada sam usled kvara ostao na putu remont turbokompresora. U Servisu Radosavljević je praktično zamenjen ceo centralni sklop turbine i očišćen DPF filter koji mi je predat sa znatno bolje očitanim parametrima od prijema u servis životne sredine. Prošlo je već 2 1/2 godine od tada i još 50.000 km.

Zadovoljan? Malo je reći…SVAKA ČAST ZA STRUČNOST i KVALITET, SVE POHVALE !!!

Najčešći Kvarovi na Turbokompresoru

Mehanička oštećenja lopatica turbine i kompresora procesa remonta, nečistoće u sistemu za podmazivanje, zakašnjelo podmazivanje i izostanak podmazivanja, pregrijavanje turbine meseci garancije, samo su neki od uzroka kvarova na turbo kompresoru turbo servis je ovlašćeni cena remonta.

PROČITAJTE VIŠE

Obnavljanje ili Reparacija Turbine

Iako je trend kod proizvođača turbo kompresora da se izbaci popravak turbina još uvijek se održala ta vrsta usluge tako da obnovljena turbina stoji od 30-70% manje od nove mašinska obrada.

PROČITAJTE VIŠE

 • Obnavljanje ili Reparacija Turbine

  Iako je trend kod proizvođača turbo kompresora da se izbaci popravak turbina još uvijek se održala ta vrsta usluge tako da obnovljena turbina stoji od 30-70% manje od nove turbo servisa.

  PROČITAJTE VIŠE

  Upute za Postavljanje – Montažu Turbine

  Nakon servisa turbine potrebno je obratiti posebnu pozornost na montažu iste ovlašćeni serviser.

  Vrlo je bitno poduzeti sve potrebite mjere, te pratiti upute o montaži kako ne bi došlo do oštećenja tek obnovljene turbine.

  TURBO SERVIS – obnavljanje (reparacija) i prodaja turbina

  Glavne djelatnosti su nam servis i prodaja turbo kompresora za osobna, teretna i gospodarska vozila. Vrhunska usluga i tehnologija, susretljivo osoblje, stručni savjeti, profesionalnost i izlaženje u susret našim klijentima, kupcima i stalnim suradnicima je sve ono što nas krasi od samoga osnutka.

  Kudeljara 19 Poduzetnička zona 31326 Darda PON-PET 08:00h – 16:00h SUB i NED ne radimo turbodarda@gmail.com sumanovac.trans@inet.hr Potražite nas na karti Princip rada i način upotrebe turbo kompresora (turbopunjača, turbopuhala)

  Turbo kompresor, kao što i sam naziv kaže, je spoj dva uređaja – TURBINE I KOMPRESORA, povezanih zajedničkom osovinom na motorima sa unutarnjim sagorijevanjem.

  Pogonski dio – TURBINA, iskorištava kinetičku energiju ispušnih plinova te ju pretvara u mehanički rad (vrtnju). Vrtnjom se preko osovine pokreće ROTOR KOMPRESORA koji usisava i tlači zrak. Brzina vrtnje kod novije generacije turbo kompresora je od 150.000 – 180.000/min. Stlačeni zrak se kroz hladnjak zraka (intercooler), gdje mu se smanjuje volumen, odvodi u usisnu granu i stubline motora.

  Pri razvoju motora došlo je do problema sa usisavanjem zraka u stubline, a uzrok tomu je prekratko vrijeme otvorenosti usisnog ventila (npr vrijeme otvorenosti usisnog ventila pri 3.000 okretaja/min iznosi 0,005 sec. pri jednom radnom taktu) zbog velikih obrtaja motora.

  Atmosferski motori, pogotovO brzohodni, pri većim obrtajima mogu usisati maksimalno 40-50 % volumena radne zapremine zraka. Taj se problem riješio sa prednabijanjem zraka u usisnoj grani pomoću turbo kompresora. Pogrešna je tvrdnja da turbo kompresor daje motoru preko 30% snage. Snaga motora uvijek dolazi od goriva koje je izgorilo u stublini, ali gorivo ne može izgoriti kvalitetno i dati maksimalnu snagu bez dovoljne količine zraka u stublinama. To je glavni razlog zašto turbo motori razvijaju veću snagu od atmosferskih.

  Turbo Servis Darda

  NAŠA USLUGA UKLJUČUJE

  Skidanje turbine

  Dijagnostika

  Utvrđivanje uzroka kvara

  Peskarenje

  Zamena delova

  Postavljanje nove osovine

  Kontrolno ispitivanje

  Balansiranje rotora

  Montaža kućišta

  Garancija 12 meseci

  Uštedite vreme i zakažite turbo servis. Nakon prosleđivanja vašeg zahteva, uskoro ćemo stupiti u kontakt sa vama da potvrdimo prvi slobodan termin.

  Kompletan servis turbokompresora podrazumeva demontažu i montažu turbine uz remont, kao i delimičnu ili kompletnu zamenu delova.

  Ukoliko imate vozilo sa turbom motorom velika je verovatnoća da ste do sada već imali neprijatna iskustva sa servisima koji nisu na adekvatan način pristupali rešavanju problema, pa ste bili primorani da isti problem rešavate i po nekoliko puta. Zbog specifičnosti rada i potrebnih znanja, mnogi servisi nemaju odgovarajuće mašine, kao ni adekvatno obučene majstore za rad na turbo motorima i turbokompresorima.

  VRHUNSKI REMONT TURBINE

  U našem turbo servisu mnogo truda i vremena ulažemo u resurse, ali i odgovarajuću obuku majstora kako bismo postigli maksimalne rezultate i našim klijentima omogućili uslugu na najvišem nivou mašinska obrada. Vršimo remont turbine svih tipova turbokompresora, vodeći računa o svim tehničko-tehnološkim propisima u izvođenju radova unutrašnjim sagorevanjem. Svakom kvaru, bio on sitan ili krupan, pristupamo sa puno pažnje, detaljno analizirajući renomiranih svetskih, kako bismo ga na najbolji mogući način sanirali, bez mogućnosti njegovog ponovnog javljanja.

  Brzina i sistematičnost

  Dijagnostika

  Vizuelni pregled turbine

  Utvrđivanje ID broja

  Priprema za defektažu

  Konsultacije sa klijentom

  Skidanje turbokompresora

  Rasklapanje turbine

  Pregled svakog pojedinačnog dela

  Utvrđivanje uzroka kvara

  Predlog rešenja

  Određivanje cene

  KAKO IZGLEDA SERVIS TURBOKOMPRESORA?

  Nakon dolaska u naš turbo servis, turbokompresor vašeg vozila se prvo vizuelno pregleda i ustanovljava se njegov identifikacioni broj. Nakon toga se vrši defektaža i pregled svakog pojedinačnog dela turbine. Tada se otkriva mesto, kao i razlozi nastanka kvara i predlaže rešenje problema uz određivanje cene kompletne usluge.

  Nakon vašeg pristanka na uslove popravke, delovi turbokompresora koji nisu oštećeni idu na čišćenje i peskarenje, dok se oni oštećeni zamenjuju novim. Osovina sa turbinskim kolom, kao i svi zaptivači, ležajevi, karike, odstojnici i nosači se menjaju novim pri svakom servisu turbokompresora, bez obzira na njihovo oštećenje.

  NAJDUŽA GARANCIJA NA REMONT TURBINE DO 2 GODINE

TURBO SERVIS U ROKU OD 4h – BESPLATNA ISPORUKA ZA 24h


Proces Remonta Turbine

 • Proces reparacije turbine se sastoji od 8 faza koje su vrlo zahtevne. Sam proces reparacije turbine može da traje od 2-4 radna sata. 
 • Proces reparacije turbine u našem servisu radi obučen stručni kadar koji je prošao vrlo ozbiljne i naporne obuke kako bi uspešno mogao da obavlja vrlo složen proces reparacije turbokompresora i da obavlja rad na komplikovanim i vrlo osetljivim mašinama za balansiranje i kalibraciju svih vrsta turbokompresora.

Remont turbine turbo servis makedogas beograd

CENA REMONTA OD 60€ + DELOVI

Turbo Servis Beograd

PROVERITE ZAŠTO SMO NAJBOLJI !!!


Servis Turbine

Moguće greške usled nestručno Izvedenog procesa REMONTA

 • Kvar turbokompresora
 • Turbo rupu – kašnjenje snage motora na manjim obrtajima
 • Smanjenje snage motora
 • Visoku temperaturu izduvnih gasova
 • Povećanje toksičnosti gasova
 • Smanjenje dugotrajnosti motora

NUDIMO POSEBNE POGODNOSTI I SARADNJU ZA AUTO SERVISE I AUTO PLACEVE


POSLOVNA SARADNJA

Pozivamo sve vlasnike Auto Servisa i Auto Placeva da nas Kontaktiraju i sa nama obezbede Poslovnu Saradnju uz POSEBNE POGODNOSTI !!!

100% ZADOVOLJNI KUPCI


Remont Turbine Servis Turbine

POSTAVLJANJE REMONTOVANE TURBINE

NAPOMENA:  Ovlašćena lica TURBO SERVISA  u slučaju montaže turbine u drugom servisu, skreću pažnju da se pod obavezno provere i očiste sledeće komponente:

 •  intercooler i ostali vodovi za visok prtisak
 • odlivni vod ulja od turbine do kartera
 • ako se primeti talog obavezno je oprati i srediti karter ulja
 • Ovo se mora ispoštovati do detalja kako bi Vam GARANCIJA bila validna.

MAKEDOGAS SERVIS BEOGRAD


Godina sa Vama

 • MI SMO SERTIFIKOVANI SERVIS POSLUJEMO VEĆ 19 GODINA
 • PREKO 8250 USPEŠNIH UGRADNJI 
 • OD KONKURENATA NAS IZDVAJA NAJPOVOLJNIJA CENA U SRBIJI
 • 9 GODIŠNJA GARANCIJA NA IZVEDENE RADOVE
 • 100% ORIGINALNI SERTIFIKOVANI ELEMENTI 
 • NAŠI MAJSTORI POSEDUJU NAJPRIZNATIJE SVETSKE SERTIFIKATE U INDUSTRIJI

Kontaktirajte Nas

Lokacija

Smederevski put 22e
11000 Beograd, Zvezdara

Kontakt

Email:

autogasservis1@gmail.com

RAdno Vreme

PON-SUB 08:00 – 17:00

Subotom se isključivo završavaju radovi započeti tokom radne nedelje