rollsroyceNajčešća pitanja koja dobijamo od klijenata su vezana upravo za cenu remonta turbina.
Koliko košta remont turbine ?
Koliko košta nova turbina ?
Da li mi se više isplati da remontujem turbinu ili da kupim novu ?
Da li da remontujem turbinu ili da kupim polovnu ?

Odgovor na pitanje cene reparacije turbine zavisi od mnogih faktora. Naime, cena se formira u odnosu na: cenu koštanja zamenskih delova, stepen oštećenja turbine i vremena potrebnog za remont. Ne postoji cenovnik na kojem piše ” Remont turbine za ROLLS ROYCE 6.7 = 150€ ” ili ” Reparacija turbine za ROLLS ROYCE = 250€ ” ili pak ” Cena remonta turbine za ROLLS ROYCE 320ks je 180€ ” .

Nadamo se da smo uspeli da Vam približimo odgovor na pitanje kolika je zapravo cena remonta turbine, odnosno kako se ona formira i od čega zavisi. Mi se trudimo da klijentima izađemo u susret sa cenom, ali nikako na uštrb kvaliteta remonta koja u našem servisu se prepoznaje po visini GARANCIJE.


U prilogu nalaze se oznake turbo kompresora prema tipu vozila i proizvođaču na kojima se najčešće vrši remont. U istom prilogu nalazi se informacija  o minimalnoj ceni remonta turbina podeljene po  tipu, brendu i kodu.


Proizvođač / Tip MotoraModel VozilaKod TurbineCena Remonta
GARRETT

Tip motora: 6.7
385 HP

Rolls-Royce 6.7L465117-0002
UE71529
Od 220 €
MITSUBISHI

Tip motora: 305 HP / 320 HP

Rolls-Royce409500-0001
409500-0002
OE42809
OE47459
Od 220 €

Na našem tržištu postoji veliki broj turbo servisa koji vrše remont tubine kao sto su TURBO SERVIS UZICE, TURBO SERVIS RADOSAVLJEVIC, TURBO SERVIS CADJA U BOGATICU, TURBO SERVIS SELP U BEOGRADU, TURBO VISK, TURBO SERVIS TODOROVIC i mnogi drugi… Svi turbo servisi nude različite cene i vrlo je bitno da se odabere turbo servis koji nudi celokupnu uslugu remont turbine od skidanja turbine sa vozila, remontovanja do ponovne ugradnje na vozilo. U našem servisu pružamo celokupnu uslugu servis turbine sa montažom i demontažom na vozilo, po vrlo pristupačnim nama. Takodje dajemo i neverovatnu garanciju u trajanju od 2 godine, jedinstvenu na našim prostorima, koja važi u slučaju da izaberete da kod nas uradite kompletan tretman turbine od demontaže, remonta i montaže, i u tom slučaju sve je uračunato u cenu remont turbine.