Remont Turbine ○ ALFA ROMEO

alfaromeoNajčešća pitanja koja dobijamo od klijenata su vezana upravo za cenu remonta turbina:
Koliko košta remont turbine ?
Koliko košta nova turbina?
Da li mi se više isplati da remontujem turbinu ili da kupim novu?
Da li da remontujem turbinu ili da kupim polovnu ?

Odgovor na pitanje cene reparacije turbine zavisi od mnogih faktora. Naime, cena se formira u odnosu na: cenu koštanja zamenskih delova, stepen oštećenja turbine i vremena potrebnog za remont. Ne postoji cenovnik na kojem piše ” Remont turbine za Alfa 156 1.9  JTD  = 150€ ” ili ” Reparacija turbine za Alfa 1571.9 jtdm = 250€ ” ili pak ” Cena remonta turbine za Alfa 166 je 180€ ” .

Nadamo se da smo uspeli da Vam približimo odgovor na pitanje kolika je zapravo cena remonta turbine, odnosno kako se ona formira i od čega zavisi. Mi se trudimo da klijentima izađemo u susret sa cenom, ali nikako na uštrb kvaliteta remonta koja u našem servisu se prepoznaje po visini GARANCIJE.


U prilogu nalaze se oznake turbo kompresora prema tipu vozila i proizvođaču na kojima se najčešće vrši remont. U istom prilogu nalazi se informacija  o minimalnoj ceni remonta turbina podeljene po  tipu, brendu i kodu.

Na našem tržištu postoji veliki broj turbo servisa koji vrše remont tubine kao sto su TURBO SERVIS UZICE, TURBO SERVIS RADOSAVLJEVIC, TURBO SERVIS CADJA U BOGATICU, TURBO SERVIS SELP U BEOGRADU, TURBO VISK, TURBO SERVIS TODOROVIC i mnogi drugi… Svi turbo servisi nude različite cene i vrlo je bitno da se odabere turbo servis koji nudi celokupnu uslugu remont turbine od skidanja turbine sa vozila, remontovanja do ponovne ugradnje na vozilo. U našem servisu pružamo celokupnu uslugu remonta turbine sa montažom i demontažom na vozilo, po vrlo pristupačnim nama. Takodje dajemo i neverovatnu garanciju u trajanju od 2 godine, jedinstvenu na našim prostorima, koja važi u slučaju da izaberete da kod nas uradite kompletan tretman turbine od demontaže, remonta i montaže, i u tom slučaju sve je uračunato u cenu remont turbine.